Bekijk de VACATURES

We maken het samen!

Bij MKM Installatietechniek moet je niet werken, maar mag je werken. Nog meer dan je opleiding of werkgeschiedenis bepaalt jouw werkmentaliteit of je binnen ons bedrijf past. Een prestatie zetten we als team neer. Een bedrijfscultuur, waarin zelfstandig gewerkt wordt en collega’s die elkaar gewoon kunnen aanspreken op hun gedrag en verantwoording. Als vakman zal je ervaren dat er het ‘team-gevoel’ bestaat.!

Benieuwd?

Ben jij jong en gedreven?
Word jij blij van een afwisselende werkdag?
Ben jij op zoek naar een baan in de installatietechniek? 
Ben jij die jongen / man die graag aan uitdagende projecten werkt?
Klimaat Installaties, Warmtepompen of Zonnepanelen monteren vind je helemaal top?
Dan weet jij wat wij zoeken?

Monteurs 

Hulpmonteurs

Schoolverlaters

Geen brief! Gewoon bellen! 085 0708 768

Vanwege onze groeiende orderportefeuille zijn wij op zoek naar een tekenaar/werkvoorbereider werktuigbouwkunde. Kom jij ons gezellige en hardwerkende team versterken?

Wat ga je doen?
Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het uitwerken van de tekeningen in Autocad. Je gaat dan ook meteen aan de slag met het bestellen van de juiste materialen en het opstellen van de werkinstructies. Maar dan gaat de telefoon, een monteur van het montageteam heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van een technisch probleem. In de functie van tekenaar/werkvoorbereider ben je de hele dag aan het schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Het einde van de werkweek sluit je gezamenlijk af met de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Wat zijn de functie-eisen?
Een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) richting Werktuigbouwkunde
Je beschikt over een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
Je hebt kennis van Autocad, eventueel aangevuld met Stabicad
Je hebt kennis om een technisch ontwerp te vertalen naar een materiaalspecificatie
Je bent leergierig en bereid om in de toekomst kennis op te doen over nieuwe softwareprogramma’s


Wat biedt MKM jou?
Vast contract, je verdient bij ons een goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring – MKM biedt volop opleidingsmogelijkheden aan de medewerkers, een goede sfeer op het werk – En nog veel meer.

Word jij blij van een afwisselende werkdag? En werk je graag aan uitdagende projecten? Dan pas je perfect in het MKM-team.
MKM is een bedrijf waar we voor elkaar klaar staan! En waar oog is voor persoonlijke ontwikkeling.
Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan in de techniek? Past jouw CV helemaal bij de functie? Solliciteer dan direct .