Over ons

Over MKM Installatietechniek

Wanneer je op zoek bent naar een installateur voor jouw project, ben je op zoek naar een installateur die zekerheid en kwaliteit levert. MKM Installatietechniek is inmiddels een begrip. wij staan klaar voor een divers klantenbestand: van particulieren tot de agrarische sector, MKB en de industrie! Elke klus zien we als een mooie uitdaging. We voorzien u graag van eerlijk advies en komen samen met u tot passende systemen en installaties voor elke situatie. Bij onze installaties staat duurzaamheid voorop. We zijn een vooruitstrevend bedrijf die zich bezighoudt met de installaties van duurzame systemen. Bespaar op uw energiekosten en ontlast het milieu dankzij onze duurzame energieoplossingen!

Uw wens is ons werk

Wij vertalen graag uw wensen en behoeften naar installaties en systemen waar u écht mee vooruit kunt. Bij MKM Installatietechniek kunt u terecht voor open en eerlijk advies. Wij denken graag met u mee en bepalen samen met u welke mogelijkheden het beste bij u passen. Daarbij kunnen wij het ontwerpproces volledig zelf verzorgen; van tekeningen en berekeningen tot de complete installatie!

MKM Installatietechniek werkt toekomstgericht. Onze praktische systemen worden zo geïnstalleerd dat u de komende jaren eenvoudig gebruik kunt gaan maken van duurzame energieoplossingen. Uw woning of pand is zo voorbereid op een duurzame toekomst. Met onze installaties geniet u elke dag weer van comfort, zowel nu als later!

Voor we met een project beginnen, maken we afspraken en zetten we die duidelijk op papier. De communicatie altijd duidelijk en helder via één contactpersoon. Want we houden van snel schakelen en korte lijnen.