Utiliteit

Welke specifieke toepassing uw gebouw ook krijgt, MKM Installatietechniek kan door haar totaalaanpak de volledige technische installatie voor haar rekening nemen. Kantooromgeving, productielocatie, parkeergarage, overheidsgebouw? MKM Installatietechniek zorgt voor een geïntegreerde oplossing waarbij alle denkbare installaties in een logisch totaalplan worden ondergebracht. Dat zorgt voor meer efficiency, comfort en kostenvoordelen bij de uitvoering. U doet immers zaken met één ervaren installateur voor uw complete installatie!

Woning

Wij zijn in staat om bestaande technieken te combineren met vernieuwende technieken. Wij gaan voorzichtig om met energie. Met goed opgeleide vakmensen en onderaannemers realiseert MKM Installatietechniek duurzaame installaties. Wij leveren een installatie op die vakkundig is gemonteerd en goed functioneert. Ook met hoogwaardige KNX domotica-systemen kunnen wij slimme, comfortabele en veilige woningen realiseren. De nieuwste technologie zorgt ervoor dat bewoners hun installaties en apparatuur met klik- of swipebewegingen bedienen. Zo krijgt wooncomfort dankzij huisautomatisering een nieuwe dimensie. Uiteraard zijn de toegepaste systemen ook op afstand te bedienen.

Agrarisch

MKM Installatietechniek is de specialist voor agrariërs. Wij weten als geen ander wat de agrariër nodig heeft en hebben ervaring met diverse systemen. Daarom kan de klant van ons de beste kwaliteit verwachten. Dit maken we waar door te werken met goed opgeleid personeel, sterke relaties en materialen van de hoogste kwaliteit.